Kirjaudu sisään
http://nitek.nivala.fi/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.kuva2gk-is-101.jpglink
http://nitek.nivala.fi/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.kuva3gk-is-101.jpglink
http://nitek.nivala.fi/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.kuva4gk-is-101.jpglink
http://nitek.nivala.fi/modules/mod_image_show_gk4/cache/stories.kuva5gk-is-101.jpglink
«
»
Loading…

 

Nivalan Teollisuuskylä Oy ja Best Glass Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa Best Glass Oy:lle laajennetaan toimitiloja Lastaustielle 4700 m2. Laajennuksen jälkeen kiinteistön pinta-ala on yli 10.000 m2. 

Best Glass Oy on vuonna 2011 perustettu, pääasiassa eristyslasia valmistava yritys, jonka tuotanto on pitkälle automatisoitu.  Yritys on Suomen suurin eristyslasin valmistaja ja käsittelee jo vuodessa yli miljoona neliötä lasia. Laajennuksen myötä yritys investoi toisen Super Spacer aplikaattorin, investoinnilla ja toimintojen yhdistämisellä haetaan kilpailukyvyn, tuotantotehokkuuden ja toimitusvarmuuden parantamista sekä edelleen tuotantomäärien kasvattamista.Best Glass Oy työllistää tällä hetkellä lähes 70 henkilöä ja henkilöstön tarve tulee lisääntymään uusien investointien myötä.

 

Nivalan Teollisuuskylä on perustettu vuonna 1974. Yhtiön ensisijaisena tehtävänä on rakennuttaa ja vuokrata teollisuus- ja toimitiloja yrityksille sekä kehittää elinkeinoelämää toteuttamalla kehittämishankkeita. Nivalan Teollisuuskylän alueella on n. 100 000 m2 teollisuus- ja toimitiloja, joissa on työntekijöitä n. 1000.

Lisätietoja antavat

 

toimitusjohtaja Teemu Ohtamaa                            toimitusjohtaja Kaisa Liinamaa                                          Best Glass Oy                                                      Nivalan Teollisuuskylä Oy     

044 4423200                                                        040 5559759